14 willekeurige weetjes over mij

Als ik zelf een blog volg van iemand vind ik het leuk diegene een beetje beter te leren kennen. Dat kan natuurlijk door het volgen van de blog en zo het leven wat iemand leidt. Maar dat kan ook door een lijstje als dit. Dingen die je misschien niet verwacht, een soort  ‘background information’. Voor diegenen die het interesseert natuurlijk…..hier komen 14 willekeurige weetjes over mij:

 1. Ik na de middelbare school graag naar de school voor journalistiek wilde gaan. Toen vond ik schrijven dus al leuk. Bij de voorlichtingsdag werd er letterlijk gezegd dat als je in de ww terecht wilde komen, je deze opleiding moest gaan doen. Mijn vader stond direct buiten…..en ik dus ook.
 2. De hotelschool ben gaan doen toen, om te ontsnappen aan het saaie kantoorleven. Veel oud klasgenoten gingen naar MEAO ofzo toen. Dat vond ik ubersaai.
 3. Ik altijd gezegd heb dat ik nooit op een kantoor zou gaan werken. En 3 x raden wat ik meer dan 15 jaar heb gedaan? juist……
 4. Ik vrij goed 3 vreemde talen spreek: Frans, Spaans en Engels. Dankzij internationale HEAO opleiding die ik na de Hotelschool ben gaan doen.
 5. Vrijwel altijd op vakantie ging naar Frankrijk met mijn ouders en zusje en dus nu een echte francofiel ben.
 6. Ik zelf ook op een camping in Bretagne heb gewerkt een zomer lang. Geweldig!
 7. Ook een semester in Frankrijk gestudeerd heb. En daarvoor in Brussel gewoond en gewerkt heb.
 8. Lekker internationaal georiënteerd ben geweest altijd.
 9. De volgende landen onder andere inmiddels bezocht heb: Costa Rica, Cuba, Curacao, Tunesië, Spanje, Portugal, Engeland, Frankrijk, Italië, Duitsland, Kroatie, Griekenland, Estand, Letland, Ierland, Schotland, Denemarken, Zweden.
 10. Ik dol ben op Barcelona en Andalusie. En de Spaanse taal ook trouwens.
 11. Mijn vriend en ik de droom hebben om samen een camping te beginnen in Frankrijk. Mijn CVA kwam er even tussendoor. Nog steeds denken we buiten de paden en wat onze mogelijkheden nu zijn
 12. Ik gek ben op strandleven, in alle jaargetijden.
 13. Ik ontzettend veel foto’s heb! fotografie is een grote hobby, altijd al geweest. Heb altijd behoefte om alles vast te leggen in beeld. Heerlijk.
 14. Ik ben verslaafd aan mijn iPhone en moet en ga daar echt van afkicken….ja, beloofd!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s