Over mij

Ik ben Kesty, 43 jaar en moeder van Isa van 6 jaar. Ik woon samen in een dorpje 23 km onder Amsterdam en ben ervaringsdeskundige op het gebied van een CVA. In mijn geval was dit een herseninfarct in maart 2015.

In deze blog schrijf ik over mijn nieuwe leven. De zoektocht naar een nieuwe balans. Maar ik wil ook meer bekendheid geven aan de onzichtbare restverschijnselen  van NAH (niet aangeboren hersenletsel) en het effect dat dit heeft op je leven.

Schrijven is altijd mijn hobby en uitlaatklep geweest. Als meisje schreef ik al in dagboeken en had ontelbaar veel penvrienden. Later werd schrijven mijn beroep als marketing -en communicatie adviseur. Nu werken niet meer lukt, ga ik me in deze blog uitleven op momenten dat ik me goed voel.

En nee, ik ga niet alleen maar schrijven over NAH, ik ben immers zoveel meer dan dat. Ik ga schrijven over alles wat mij bezig houdt, hoe ik geniet van alle mooie momenten, hoe ik echt probeer te leven met de dag, waar ik energie uithaal, tips en tricks over leven met NAH en moeder zijn in zijn algemeenheid. De wonders of life zeg maar.

Mijn motto is: Love your life!

Lees je mee?

liefs Kesty
IMG_0247

4 gedachten over “Over mij

 1. Hoi Kesty,
  Per toeval kom ik uit bij je blog omdat ik aan het zoeken ben hoe ik voorbereid op n gesprek met de arts van het uwv. Ik heb july 2017 een herseninfarct gehad en ben ook echt bezig om mijn leven weer wat op de rit te krijgen, dat valt niet mee. Ik ga je blog lezen en zal daar vast tips uit halen.

  Like

  1. Hoi Monique, dank voor je berichtje nog. Sorry dat ik nog niet gereageerd heb maar ben deze zomer niet veel online geweest hier.hoe gaat het met je? Lukt het een beetje om je leven weer op te pakken? Heb je veel last van restverschijnselen? Lieve groet, Kesty

   Like

   1. Hoi kesty

    Dank voor je berichtje, ik ben afgelopen week voor 100% afgekeurd en moet dat nu n plekje gaan geven. Lichamelijk heb ik geen klachten maar ik m’n hoofd werkt t niet meer zoals voorheen, ik heb geen overzicht, kan niet plannen, geen initiatief nemen, ik zie, lees en hoor wel maar t komt niet binnen, heel snel moe door allerlei prikkels enz enz, waarschijnlijk heel bekende dingen. Ik vind t fijn om af en toe wat met lotgenoten te delen. Je hebt toch ook n Facebook groep? Hoe kom ik daar op
    Groetjes Monique

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s