Mijn week in beeld week 14/15

Deze week voelde ik me niet zo top. De week wel lekker met yoga begonnen, maar vanaf dinsdag beetje koortsig dus afspraken afgezegd en vooral zoveel mogelijk geconcentreerd op Isa. Het weekend ervoor heeft manlief onze nieuwe loungebank in elkaar gezet. Dat wordt een heerlijk plekje aan het water waar we van de lentezon kunnen genieten. Ik heb samen met Isa het verfwerk op me genomen en dat ging ons als team goed af.

Verder de beroemde AH moestuinplantjes weer gestart. En wat kun je dan zien dat mijn moppie groot wordt. Dit jaar heeft ze het (na uitleg van oma) vervolgens helemaal zelf gedaan. Knap hoor. Voorbereidingen voor Koningsdag zijn ook begonnen, de oranje kleding is in huis! Dank u wel Kruidvat 😀. Vandaag cakejes gemaakt dus ook voor het Paasontbijt zijn we bijna klaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s