Contact

Wil je met mij in contact komen? Ik vind het altijd leuk om berichtjes te ontvangen en reageer ook zoveel mogelijk hierop. Aangezien mijn energie niet altijd aanwezig is, kan het wel zijn dat het even duurt. Ik lees echt alles!

Zakelijk contact

Heb je een bedrijf en wil je contact met mij opnemen om bijvoorbeeld producten te testen die geschikt zijn voor mensen die slecht tegen prikkels kunnen? Dan sta ik daar altijd voor open! je kunt contact met me opnemen via het contactformulier hier op de site.

Een gedachte over “Contact

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s