Mijn week in beeld week 16/17

Drukke maar leuke weken! De Koningsspelen op school natuurlijk en de start van de meivakantie. En die is hier maar liefst 2 weken. Gelukkig komt broer ook nog een paar dagen logeren, dus Isa vermaakt zich wel. En met een paar dagen Efteling in het vooruitzicht in de tweede week, kom je de eerste week ook wel door. Papa gaat ook nog zijn langverwachte cadeau ‘incasseren’ van zijn 40ste verjaardag, een helikoptervlucht. Super cool.

Verder probeer ik me zo goed mogelijk voor te bereiden op de dagen Efteling die eraan komen. Dat betekent zoveel mogelijk bewegen (had beter gekund…), genoeg slapen (niet gelukt) en verder weinig tot niets plannen aan afspraken (wel gelukt). Gelukkig is manlief anderhalve week vrij dus heb ik wat meer bewegingsvrijheid. Isa gaat nog samen met papa naar K3 concert en is helemaal in de wolken. Koningsdag was gezellig, het weer viel mee dus dat is altijd prettig. ’s ochtends rondje vrijmarkt in het dorp en ’s middags naar de kinderspelen in het speelwoud. En natuurlijk ontbrak ook de oranje tompouce niet.

Kortom een fijn begin van het voorjaar en van de meivakantie. Nu mag het echte lenteweer wel beginnen van mij hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s