Me and my girl

Wie kent de serie: mijn dochter en ik? dan ben je van dezelfde leeftijd als ik waarschijnlijk. Een komische Nederlandse serie uit de jaren ’90 gok ik over een alleenstaande vader met zijn tienerdochter. Dat deze categorie terug moet komen in deze blog is duidelijk. Mijn dochter is meer dan ooit de ‘light of my life’. Voor haar kom ik elke dag vroeg uit bed, voor en door haar heb ik een ritme, regelmaat in mijn werkloze dagen en geniet nog zo van het leven als ik nu doe.

Mijn dochter en ik zijn 4 handen op 1 buik. Wie lijken op elkaar in alles…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s