Disclaimer 2022

De teksten op deze blog zijn voor informatieve doeleinden en kunnen soms persoonlijke meningen en/of standpunten bevatten. Teksten en foto’ s zijn eigendom van Love your life en mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de auteur. Love your life is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen wordt.

Love your life geeft informatie over het leven met niet aangeboren hersenletsel. Gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Ik beweer nooit de wijsheid in pacht te hebben, probeer je alleen mee te laten genieten en profiteren van mijn ervaringen. Laat informatie die je hier leest, nooit vervanging zijn van medisch advies. Voor medisch inhoudelijke vragen raad ik aan contact op te nemen met je behandelend arts.

Alle rechten voorbehouden Love your Life 2022.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s