Over NAH

Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) is schade aan de hersenen die is ontstaan na de geboorte als gevolg van ziekte of ongeval. Kenmerkend is dat er sprake is van een onomkeerbare breuk in de levenslijn: alles wat voorheen vanzelfsprekend was, is dat nu niet meer.

Er zijn vele oorzaken van NAH en het is onmogelijk om die allemaal hier te bespreken. op de site van www.hersenletsel-uitleg.nl staat alles in gewone mensentaal heel duidelijk uitgelegd.

Waar ik het in deze blog vooral over zal hebben, zijn de onzichtbare gevolgen van NAH, dingen waar veel mensen met hersenletsel, last van kunnen hebben. Onzichtbaar, maar heel duidelijk aanwezig voor degene met NAH zelf. Vaak in dusdanige mate dat het je leven zo beïnvloedt, dat inderdaad niets meer vanzelfsprekend is en echt alles, maar dan ook alles anders is.

Wil je meer weten, lees dan zeker even verder op deze site:

http://www.hersenletsel-uitleg.nl/gevolgen/niet-zichtbare-gevolgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s