Mijn week in beeld week 23 t/m 25

Even een samengevat weekoverzicht van de afgelopen drie weken. Drukke weken vind ik dat altijd zo vlak voor de zomervakantie. Super leuk schoolreisje heeft Isa gehad naar Linnaeshof. Ook weken waarin we onze strippenkaart bij de huisarts goed hebben gebruikt. Geen ernstige dingen, maar wel onhandig. Allergische reactie oog op aaien van een kat en geprikt door een of ander insect en mega plek van. 

Verder ook puffend de hele warme dagen doorgekomen met badjes in de tuin, heel veel waterijsjes en heerlijk varen op de Vinkeveense Plassen. We genieten van de zomer! Nu voorbereiden op laatste twee weekjes school voor de zomervakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s