Prikkelarme vakantie plekken NL

Heb je nog geen vakantieplannen? Maar zou je wel graag nog even weg willen? Ik heb een paar ideeen voor je op een rij gezet. Ik ben er zelf geweest. Je kunt hier redelijk tot goed prikkelarm vertoeven is mijn ervaring. Garantie heb je natuurlijk nooit, maar wel zijn het ruime accomodaties waar huisjes niet bovenop elkaar staan. Wie weet zit er wat voor je bij!

1. Beachresort Makkum

Heerlijk gelegen aan Ijsselmeer, met strand. Ik ben hier zelf vlak na mijn infarct geweest. Heel rustig park omdat veel huisjes in prive bezit zijn. Je kunt hier ook leuk een bootje huren, vind ik altijd wel rustgevend. Animatie voor kleine kids. Grote kids kunnen surfles nemen op strand bijvoorbeeld. 

2. Katwijk

Huisje te huren op camping Noordduinen. Makkelijk per fiets of lopend naar strand. Op park ook binnenzwembad, winkeltje etc. Strand van Katwijk zeer kindvriendelijk. Heel wat keren bij strandtent gezeten (met oordoppen in) terwijl Isa op speeltoestellen bezig was. Ik was hier wel buiten het hoogseizoen toen! Aanrader is auto parkeren aan de boulevard in ondergrondse parkeergarage. Hoef je niet ver te lopen voor het strand en auto staat koel.

3. Ameland

Zie hiervoor mijn aparte blog.

4. Kleine campings van Molecaten

Ik ben zelf op Molecaten geweest in Rockanje. Zeer kindvriendelijke camping. Vooral gericht op kleine kinderen. Mooie, brede stranden met fijne strandtenten, ook zonder keiharde muziek. Trampolinepark op strand en speeltoestellen. Heel fijn strand.

5. Kleine campings van Ardoer

Ook kleinschalig, door heel NL verspreid. Zeer kindvriendelijk, redelijk geprijsd. Op mooie groene plekken gelegen.

6. Strandpark Roots, Egmond aan Zee.

Heel kleinschalig, kindvriendelijk. Op loopafstand van gezellige dorp en strand. Met leuke glampingtenten. 

NB Dit is geen gesponsorde blog maar gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

3 gedachten over “Prikkelarme vakantie plekken NL

  1. Leuke ideeën voor een vakantie in Nederland. Waarom zo ver weg gaan als hier ook nog zo veel te doen en te ontdekken is? Zelf vind ik Texel een hele mooie vakantieplek, ook zeker een aanrader!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s