Mijn week in beeld week 28


De zomervakantie is begonnen! Deze week stond in teken van voorbereidingen daarvoor. Zo maakte ik een pot met ideeenbriefjes, voor momenten dat we het niet meer weten 😉. Zie ook mijn aparte blog hierover

Ook het planningsbord werkt goed, Isa vindt het heel leuk. Vakantie lekker begonnen met ijsjes eten, cakejes bakken en heerlijk varen op de Vinkeveense Plassen met lieve vrienden. Isa ook nog uit logeren geweest naar oma en opa.

Ook alvast wat voorbereid voor discofeestje wat Isa gaat geven voor haar 6-jarige verjaardag. Super hip disco hoedje gevonden bij de Action met lichtjes zelfs. Ik zeg de uitnodiging kan gemaakt worden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s