Origineelste cadeau voor de 18e verjaardag van je kind ‘ever’!

Dat lees je goed, de 18e verjaardag! En waarom zou je je daar NU druk om maken, vraag je je af? Is het tegenwoordig niet zo in de mode om in het hier en nu te leven? Ja, dat is zeker waar. Maar dit is een cadeau dat je vanaf nu gaat voorbereiden, om straks een super cadeau te kunnen geven. Genoeg spanning opgebouwd? 😂

Wat ga je geven? Een eigen e-mail adres!!! Dat je vandaag alvast aanmaakt! Echt, gelijk doen! Misschien heb je dat al, nog beter.

En nu komt het: de komende jaren, ga je daar leuke foto’s, filmpjes, rapporten (kopie van), brieven aan je kind, brieven van anderen (opa en oma) naartoe sturen!
Op die manier krijgt je kind een super mooi compleet overzicht van zijn/haar jeugd. Hoe leuk is dat?! Op zijn/haar 18e geef je dan het wachtwoord op een originele manier cadeau.

Ik vind het zelf echt een geweldig idee. Niet zelf bedacht, ik zal eerlijk zijn. Ooit gelezen op Amerikaanse site dacht ik. Vond het direct geweldig.

Ben er gisteren mee begonnen voor Isa. Ze is bijna 6, dus ik heb nog even wat jaren ‘ in te halen’. Maar de lol die ik er nu al aan heb, is goud waard.

Een paar ideeen wat ik haar ga mailen, ter inspiratie:

  1. Per verjaardag de mooiste foto’s
  2. Per vakantie een aantal foto’s
  3. Filmpje van eerste stapjes
  4. Ook leuk een korte samenvatting van een levensjaar. Geschreven. Wat heeft je kind dat jaar allemaal meegemaakt.
  5. Punt 4 kan natuurlijk ook in beeld.
  6. Ik ga elke verjaardag een brief schrijven aan Isa. Net als haar vader.
  7. En ga ook de opa’s en oma’s vragen dit te doen.
  8. Foto’s van schoolreisje.
  9. Filmpje van eerste vlog die ze zelf heeft gemaakt 😂
  10. Komische anekdotes of eerste woordjes.

Je kunt het zo gek maken als jezelf wilt. Tegen de tijd dat je kind 18 wordt, kun je het ook nog uitprinten en bundelen natuurlijk. Legio mogelijkheden.

Ik ga er in ieder geval mee aan de slag. Eindelijk een goede bestemming voor alle foto’s en filmpjes die ik maak. Het zijn er inmiddels duizenden en duizenden…..staan allemaal in de cloud en via mijn ipad kan ik er ook bij. Dus nu selecteren en mailen naar Isa is peanuts.

Kleine moeite, groot plezier…..(hoop ik 😉). Later als ze groot is……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s