Mijn week in beeld week 42 tm 45

Op verzoek heb ik mijn fotodagboek toch weer opgepakt. Gewoon, omdat het kan. Ik ben deze blog onder andere begonnen om het leven met hersenletsel meer zichtbaar te maken. Daar hoort dan eigenlijk ook mijn week in beeld bij.

Omdat elke week mij niet altijd lukt, probeer ik mijn best te doen het zo frequent mogelijk te plaatsen 😉. Misschien maak ik er in het nieuwe jaar maar mijn maand in beeld van. Goed idee!

Anyway. De afgelopen weken ben ik druk in de weer geweest met makelaars. Voorlopige conclusie is dat we blijven wonen waar we nu wonen en de boel gaan pimpen. Inspiratie op doen dus, heerlijk! Pinterest is mijn nieuwe hobby.

Bij het wegbrengen van de boot, was Maarten bijna gevallen voor een puppy. Wat zijn ze lief! Isa is lekker nachtje uit logeren geweest bij oma en opa. Ze geniet daar zo van. Lekker shoppen met oma en spelletjes doen met opa. Heerlijk dat ze zich daar zo thuis voelt.

Wij een flitsbezoek gebracht aan Den Haag en Scheveningen. Met heel veel wind. En afgelopen weekend nog gezellig vriendinnenmiddag gehad thuis. Diana was er met Evy. Zo leuk om te zien dat onze ‘mini me’s’ het ook leuk hebben samen 😍.

Verder vooral druk met de dagelijkse gang van zaken. Isa is heel actief met leren lezen. Gaat zo ontzettend snel. Ze leest gewoon al boekjes! Hoe knap. Zo trots op haar!

Energielevel niet zo goed momenteel dus komende weken rustig aan, doen wat moet en energie geeft en verder niets.

Heb een fijn weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s