Mijn week in beeld week 49/50

Het jaar is bijna voorbij, maar dan is daar toch ineens op zondag een enorm pak sneeuw! En wat hebben we daar van genoten. Heerlijk, niets fijner dan verse sneeuw. Met de slee erop uit in het park en papa en mama maar trekken aan die slee 😉.

Het afzwemspektakel van zaterdag heeft er wel ingehakt, Isa is moe maar gaat toch lekker met papa even zwemmen. Voor het eerst zonder bandjes, want het diploma is in the pocket, wat is ze trots! Terecht natuurlijk.

Verder maken we deze week het huis in kerstsfeer. We hebben besloten dit jaar voor het eerst geen grote boom neer te zetten. We gaan namelijk weg met de kerst maar al die lampjes zijn ook best pittig voor mij in huis. Natuurlijk hebben we wel allerlei andere kerstversieringen en twee kleinere boompjes. Isa heeft zelfs op haar slaapkamer een heuse kerstboom en allerlei verlichting. Super gezellig. Dus missen we de grote boom? Nee totaal niet eigenlijk. Het huis is nu ook super gezellig ingericht en in kerstsfeer.

En ik was deze week ook nog jarig. Dankbaar om weer een jaar erbij te hebben op de teller. En nee, ik vind het absoluut niet erg om ouder te worden. Heerlijk zelfs!

Enorm verwend met leuke cadeautjes en lieve berichtjes. Mooiste cadeau is dat ik dit jaar voor het eerst een zelfgeschreven kaartje heb gekregen van mijn dochter. Hoe mooi en bijzonder! Ze kan gewoon al lezen en schrijven. Ik blijf het bijzonder vinden om te zien hoe snel die ontwikkeling gaat!

Op naar de laatste weken van het jaar en de kerstdagen. Ik heb er zin in, lekker weg met manlief en dochter. En daarna nog wat gezelligheid inplannen met de familie. Dat doen we dit jaar last minute, aan de hand van hoe we ons voelen en waar we zin in hebben. En ook dat bevalt heel goed!

Fijne kerstdagen allemaal. Vier het op de manier die bij jou past!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s