Januari in beeld

Mijn fotodagboek ga ik vanaf dit jaar per maand doen. En wel aan de hand van de lichtpuntjes, mijn mooie momenten van de maand.

Na een hectische paar maanden, had ik mezelf een rustige januari maand beloofd. Met een lege agenda en zo min mogelijk moeten. Dat is gedeeltelijk gelukt. Voor mij in ieder geval.

Isa daarentegen had maar liefst drie kinderpartijtjes, twee voetbaltoernooien, behaalde haar letterdiploma op school en veterdiploma thuis 😉. En bij die laatste hoorde natuurlijk mooie nieuwe glittergympen. Dat krijg je van shoppen met papa.

Maar een drukke dochter betekent ook een drukke mama. Dus februari ga ik weer proberen rustig te houden. Mijn social media regels opvolgen (lukt niet altijd even goed) en 1 ‘project’ tegelijk (ook een uitdaging). Maar al doende leert men dus op naar de volgende maand.

Weer een stukje dichterbij de lente….en oh wat ben ik daar aan toe!! En met mij veel lotgenoten…

Hou vol allemaal, de donkere dagen zijn bijna voorbij….

Hallo februari!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s