Februari in beeld

Februari 2018. Een saaie maand. Een maand ook waarin we, vooral aan het einde van de maand alledrie ziekjes zijn. En dat terwijl Maarten en ik een griepprik hebben gehad. Ik voor het eerst dit jaar. Ik lig gelukkig niet ziek in bed, maar wel lang verhoging en de ‘klachten’ wisselen elkaar af. Bah.

Verder had Isa drukke weken met veel kinderfeestjes en voetbalwedstrijden. Valentijnsdag was de beste EVER. Een handgescheven envelop van je dochter ontvangen met een prachtige tekening, is echt een mijlpaal. Hoe leuk dat ze zelf kan schrijven?! Krijgen om de haverklap een brief van haar tegenwoordig met daarin de uitdrukkelijke wens voor een hondje (Waar ze nu nog bang voor is 😂). Papa heeft ons ook nog verwend met hele mooie bloemen.

Ook werd er deze maand afgezwommen voor B! Zo trots! En dat al na maar 6 lessen in het B badje. Verbaasd maar zo trots! Zo snel kan het ineens gaan dus. Nu alweer paar weken voor C aan het zwemmen en dat gaat ook heel goed en ze vindt het super leuk. Heerlijk.

Ligt nu een heel ziek, klein meisje naast me met een gloeiend heet lijfje 😞.

Wij zijn hier helemaal klaar met die winter. Voor ons geen schaatsplezier deze week denk ik, maar herstellen en uitkijken naar het lenteweer. Daar zijn wij veel meer aan toe!

Fijne week allemaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s