Maart in beeld…

Maart was een veel betere maand gelukkig dan februari. Isa weer beter en wij ook weer wat meer energie. Dus ook de sociale contacten weer een beetje opgepakt, dus dat is gezellig.

In onze Facebook groep van moeders met NAH een leuke challenge georganiseerd, de Lief voor elkaar challenge, waarbij we via lootjes trekken, elkaar 3 kleine cadeautjes stuurden, als lichtpuntjes. Super leuk was het om te doen vonden we allemaal. Ik zal hier binnenkort een blog over schrijven.

Verder waren we deze maand druk met allerlei sportactiviteiten van ons meisje. Ze is begonnen met een introductie cursus paardrijden met haar beste vriendinnetje, dus dat betekent 4 zondagen naar de manage in Amsterdam. Op zaterdag zwemmen voor C en daarvoor meestal nog een voetbalwedstrijd. Kortom, het weekend is vaak snel gevuld.

We genoten van de eerste zonnestraaltjes, hebben meer buiten vertoeft en zijn in gedachten al bij onze vakantie die nu echt dichterbij komt, maar daarover een andere keer meer. 😃.

De lente is nu echt begonnen en dat vinden we heerlijk! Ik geniet van de roze bloesembomen, de vogeltjes die je hoort fluiten als je wakker wordt (als ik mijn oordoppen uitdoe 😂) en de heerlijke zonnestralen. Binnenkort de boot weer in het water en genieten van dit nieuwe seizoen. I love it!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s