En juni ging over in juli. Weer een heerlijke maand vol lekker weer. Het einde van het schooljaar en oh wat waren we daar aan toe. Ik zeg met nadruk WE want ik was elke ochtend die ratrace ook meer dan zat. Enorm genoten van lekker de tijd hebben, niets moeten en natuurlijk het weer.

En wat hebben we zoal gedaan deze maand? Isa heeft afgezwommen voor C, hoe knap is dat. Nu heeft ze als enige in de familie het volledige ABC diploma circus volbracht en is daar super trots op. En wij nog meer.

Verder zijn we lekker naar Artis geweest, werd wel beetje warm op gegeven moment. Natuurlijk gevaren in de ochtend voor de echte hitte begon en gezwommen in de Vinkeveense Plassen.

En gechilled in de hangmat, op de bank en op ons nieuwe terras. Heerlijk.

Van de week een foto overzicht van augustus, die we vooral hebben doorgebracht in La douce France…