Geplaatst in De agenda van een moeder met hersenletsel

Nieuwe rubriek: De agenda van een moeder met hersenletsel

Een van de  redenen voor het starten van deze blog, was ooit dat ik hersenletsel en de onzichtbare restverschijnselen een ‘gezicht’ wilde geven. Meer bekendheid voor wat hersenletsel nou precies inhoudt. Hoe ziet het leven er uit als je getroffen wordt door hersenletsel. Je hebt er geen idee van als het je niet zelf is overkomen. En waarom is het belangrijk dit te delen? Om meer begrip te krijgen voor de mensen die dit overkomen is! Zoals ik zelf.

Geïnspireerd door een blog van Linda van Love2bemama.com, begin ik nu deze nieuwe rubriek: De agenda van een moeder met hersenletsel. Want hoe beter kunnen anderen snappen hoe ons leven er uitziet, dan door te zien hoe onze week er uit ziet? Hoe wij als moeder met hersenletsel omgaan met het moeder zijn, onze week planning en andere dingen. Hopelijk draagt ook dit bij aan meer inzicht in het leven met hersenletsel.

Het is ook bedoeld als ‘leerstuk’ voor hen die hersenletsel hebben. Misschien doe je nog ideeën op als je de agenda van anderen ziet, waardoor je je eigen week ook  beter kunt indelen en je je beter voelt. Een win-win situatie dus. Je helpt er anderen misschien mee, maar wellicht ook jezelf. Hoe mooi is dat.

Wil jij hier ook aan mee helpen en lijkt het je leuk om jouw agenda / weekplanning ook te delen, stuur me dan een berichtje met je input en leuke foto eventueel.

Uiteraard mag een en ander ook anoniem, maar het is wel leuk om je naam erbij te zetten. Veel leesplezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s