December in beeld

 

December . Een maand vol verjaardagen en feestdagen. Ook een maand waarin ikzelf en ook Isa vaak, niet op mijn fitst ben. Eindejaars blues, wintermoeheid, geef het een naampje.

Rond Sinterklaas ging het allemaal nog wel. Sinterklaas kwam dit jaar zelfs bij ons thuis langs, Isa in rep en roer. Ook nog gevierd op de voetbal en natuurlijk op school, dus echt genoten van alle pepernoten, de intocht en de cadeautjes. Vlak daarna was ikzelf jarig…en ziekjes. Beetje grieperig met koorts en ongemakken in allerlei regionen. Dus verjaardag maar even niet gevierd, was ik toch al niet echt van plan, dus jammer maar helaas. De dag was zelf toch wel feestelijk met bloemen en cadeautjes en mijn liefjes. Helemaal prima.

Toen begon de kerstgekte, zoals iedereen dat zo mooi altijd zegt. Druk op school, druk thuis. Nou hier was het goed te doen. Kerstdiner school hadden we allerlei wraps gemaakt (ik dus in de ochtend al gemaakt) en die vielen goed in de smaak. En het kerstdiner thuis hadden we ook makkelijk gehouden en dingen ook verdeeld. Nog redelijk gezond gegeten ook met afwisselend, vis, vlees en veel groenten. En Ijstaart ;-). Ach je leeft maar 1 keer en het is maar 1 keer kerst per jaar. Het was dus een gezellige kerst!

Oud en Nieuw vond ik dit jaar erg heftig. Nog nooit zoveel vuurwerk meegemaakt hier in de buurt. Nog nooit zo vroeg begon het vuurwerk (20.00 uur) en nog nooit duurde het zo lang en was het zo hard. Daar kreeg ik op een gegeven moment echt last van. Pijn aan mijn hoofd. Bah. Isa rond 23.00 wakker, dus gezellig sterretjes afgestoken, champagne gedronken, geproost op het nieuwe jaar en zelfs even gedanst op Armin van Buuren bij de Heeren van Amstel. Volgend jaar doen we dat anders (huisje in vuurwerkvrij park?).

December. Een maand vol gezelligheid, maar ook een maand met kwakkelen voor mezelf en slaaptekort bij ons alledrie. We gaan met frisse zin het nieuwe jaar in. Nieuwe avonturen wachten er op ons. We gaan er volop van genieten!

De allerbeste wensen voor jullie lieve volgers!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s