Volg mij ook in de media

Behalve voor Love your life, schrijf ik ook geregeld voor andere media. Je kunt me volgen op de volgende sites:

Hersenstichting

Je kunt mijn blogs hier vinden.

Verder met Hersenletsel

Je kunt mijn blogs vinden door te zoeken op Kesty.

Club van Moeders met Hersenletsel

Je kunt mijn blogs voor de club hier vinden.

Deze site heb ik samen met een aantal lotgenoten in het leven geroepen. Hier vind je allerlei blogs van moeders die ook hersenletsel hebben opgelopen. Een site voor en door ervaringsdeskundigen. Met een breed scala aan onderwerpen. Neem er zeker even een kijkje.

 

Vind je het leuk als ik ook voor jouw site een keer iets schrijf? Dat doe ik graag. Het moet wel een link hebben met mijn leven als moeder en/of hersenletsel. En er moet geen of geen strakke deadline voor gelden. Omdat ik schrijf als ik me goed voel en dat wisselt per dag.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s