Deze week is het ‘Brain Awareness Week’. Om aandacht te vragen voor NAH (niet aangeboren hersenletsel) en alle gevolgen ervan, is er een Europese actie opgezet: #brainlifegoals.

#lifegoals wordt vaak gebruikt voor ‘luxe dromen’, zoals een Ferrari bezitten of een droomhuis aan de Franse Côte d’Azur. #brainlifegoals gebruiken we voor doelen die lotgenoten met hersenletsel hebben! Zo wordt er deze week extra aandacht voor NAH en de gevolgen hiervan gevraagd.

Het zet je ook aan het denken. Wat zijn mijn #brainlifegoals eigenlijk?

Eigenlijk ben ik overall wel redelijk tevreden met hoe ver ik gekomen ben. Als ik iets langer nadenk, zijn er toch wel een paar doelen te bedenken. Mijn zogenaamde #brainlifegoals.

Dit is de top 5 van mijn #brainlifegoals:

1. Genoeg energie hebben om de dag door te komen zonder te rusten na de lunch.

2. Mijn blog Love your life en de Club van Moeders met Hersenletsel kunnen blijven doen en wellicht zelfs uitbouwen.

3. Een dusdanige stabiele situatie hebben bereikt, dat ik het aandurf om een puppy aan te schaffen.

4. Een stabiel energieniveau bereiken, met daarna als volgende doel een stijgend energieniveau. 😉

5. Meer sociale activiteiten in real life zonder dat ik daar enorme terugval van krijg.

Ik zie dat het woord energie wel erg vaak voorkomt in dit lijstje 😉. Maar dat is ook een beetje mijn centrale item van het hebben van hersenletsel. Minder energie. Had ik daar geen last van, dan zouden een aantal dingen makkelijker zijn.

Heb jij ook #brainlifegoals? Ben heel benieuwd!