Bestemming onbekend

Over 5 weken is het al zo ver! We gaan op avontuur met een camper!

Sinds mijn hersenletsel is het zoeken naar een nieuwe modus van vakantievieren. Vroeger – pre hersenletsel zeg maar – draaide ik mijn hand niet om voor autoreis van ruim 1000 km. Ik vond het heerlijk on the road zijn. Ook met baby Isa. Vliegreizen naar Andalusië, Algarve, Zuid-Frankrijk en Barcelona. We deden het met veel plezier. Ook met kleine Isa 😉. We houden van het mediterrane leven. Het leven van strand en zee. Ook Isa…

Maar nu sinds 4 jaar is er een kink in de kabel. Autorijden, ook als bijrijder, is niet meer fijn en leuk. Vliegen naar warme oorden, enorm veel prikkels en te hoge temperaturen. Ik kan daar allebei niet meer zo goed tegen. Helaas.

Dus zoeken naar andere opties. We zijn de afgelopen jaren op vakantie geweest in Makkum (1 week slecht weer, 1 week top), Rockanje (waardeloos weer), Belgisch Limburg (geen denderend weer) en de Somme baai in Frankrijk (hittegolf). Het weer is voor ons van groot belang voor een fijne vakantie, net als mooie plekjes ontdekken.

Dus dit jaar wordt het in de juni vakantie een test van 10 dagen met de camper.We kunnen gaan en staan waar we willen, (bepalen we last minute aan de hand van het weer), als ik het niet meer trek, stoppen we en kan ik direct rusten. Alles bij de hand. Het lijkt me ideaal!!

Of het dat gaat zijn, ideaal, gaan we zien. We hebben in ieder geval geen grote doelen, zetten laag in met weinig km op een reisdag en ook meerdere overnachtingen op 1 plek. Het echte slow travel! Ik laat jullie weten hoe het was!

Ben jij een echte kampeerder of camper expert en heb jij nog goede tips voor ons? Ik hoor ze heel graag!

Ga jij anders op vakantie sinds je hersenletsel hebt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s