April 2019 in beeld

April was een mooie maand. Heerlijk weer en daar was ik ook wel aan toe. Ook weer een maand dat ik wat sociale afspraken had en daar knap ik ook altijd van op.

Isa is weer begonnen met paardrijles en dat vindt ze super leuk. Ja ja een sportief meisje. Tennis, paardrijden en voetbal. Want uiteindelijk wil ze toch op voetbal blijven. En aangezien we liever hebben dat ze sport, dan op apparaten thuis zit gaan we het gewoon proberen. Op onze manier. Dus dat betekent een keer per week trainen voor voetbal in plaats van twee keer en één keer per twee weken paardrijden in plaats van elke week. Zo kan ze het toch allemaal doen en draaien wij niet door van het taxi spelen.

Verder was april natuurlijk ook de maand van Koningsdag. Voor het eerst gingen wij spullen verkopen op de kindervrijmarkt. De regen kwam met bakken uit de hemel. En tot negen uur hebben wij getwijfeld of we wel zouden gaan. Maar aangezien alles al klaar stond en het uiteindelijk toch droog werd, zijn we toch gegaan en dat was superleuk. En ook nog goed verkocht. Volgend jaar weer dus.

Eerste barbecue was ook weer een feit deze maand. Dat er nog maar vele mogen volgen deze zomer. 😉

Over drie weken weer vakantie. Dus laat het nu maar lekker regenen. Als het straks dan maar weer mooi weer mag worden. We hebben er zin in.

Lente bring it on!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s