Live Volle Maan meditatie. Doe je mee?

Deze Volle Maan meditatie van Meditation Moments, komt precies op een goed moment: midden in mijn meditatie challenge….die overigens nog niet zo lekker loopt..zucht. Laat me weer teveel leiden door de waan van de dag en mijn enthousiasme voor allerlei dingen. Maar ik heb deze Volle maan meditatie WEL in mijn agenda gezet en ga hem morgen doen.

Schat zo in dat ik hem morgen ook heel erg nodig heb, na een dagje helpen op sportdag van Isa en taxitje spelen ’s middags richting tennisbaan….

Wanneer is het: vrijdagavond 21.00 uur

Hoe kun je meedoen: Ga vrijdagavond 21.00 uur naar het Youtube kanaal van Meditation Moments: http://www.youtube.com/c/MeditationMomentsApp

De vorige volle maan meditaties mediteerden er meer dan 2500 mensen tegelijk en dat heeft een bijzonder krachtig en fijn effect schijnt. Je hebt geen meditatie ervaring nodig. Ik ben heel benieuwd en ga het ervaren.

Doe jij mee aan de meditatie challenge van Love your life? Wanneer is jouw challenge geslaagd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s