Wat eten wij na drie weken kamperen?

Het echte leven is weer begonnen. Isa gaat weer naar school en dat betekent ook terug in het ritme en de routine. Van nature ben ik hier erg allergisch voor. Ik hou van nieuwe dingen, iets om naar uit te kijken en iets om naar te streven. Wat ik wel fijn vind aan het weer beginnen met school en weer thuis zijn, is weer de beschikking hebben over een volledige keuken (en een eigen toilet en badkamer overigens ook 😂).

Wij hebben voor het eerst drie weken gekampeerd. Nog nooit waren we zo lang achter elkaar weg, met Isa. Kamperen betekent wat primitiever koken of uit eten gaan natuurlijk. Nou vind ik dat we op zich nog best goed hebben gegeten, tijdens onze vakantie en ook best afwisselend. Maar oh wat ben ik blij met mijn oven.

Dit is dus wat wij deze week eten de eerste week na de vakantie:

Maandag

Pizza, in een restaurant weliswaar

Dinsdag

Vis uit de oven met cherrytomaatjes, pijnboompitjes en pesto, aardappeltjes en snijbonen

Woensdag

Courgette ovenschotel met runderreepjes en provenciaalse kruiden en salade

Donderdag

Andijvie, aardappels en gehaktballetjes

Vrijdag

Haricots verts, aardappeltjes met rozemarijn uit de oven, salade en rundervink

Zaterdag

Gevulde paprika’s (met rijst) uit de oven , salade en kaasburger

Zondag

Patatdag

Nu hoor ik je denken pizza en patat in een week? Dat is inderdaad niet hoe wij gebruikelijk eten. Maar maandag was Isa echt jarig en wilde zij heel graag in een restaurant pizza eten. Dat hebben we dus gedaan. Aanstaande zondag vieren wij haar feestje voor familie en blijven er wat mensen eten. En ja ik maak het mezelf makkelijk door met dat groepje lekker patatjes te eten.

Volgende week ga ik aan de gang met mijn andere favoriete ovenschotels/gerechten. En zal die met je delen.

Wat is jouw favoriete ovenschotel / gerecht?

4 gedachten over “Wat eten wij na drie weken kamperen?

  1. He Kesty, ja een oven is een uitkomst! Ik ga voor ovenschotels en eenpansmaaltijden, veel pannen op t fornuis zorgen ervoor dat ik t niet meer handel. Heb zodoende wel veel leuke, lekkere en nieuwe recepten gevonden. Deze dame is n keukenprinses en zodoende toch n goeie draai kunnen geven en ben blij dat ik weer plezier heb in maaltijden bereiden! Wel zorg ik ervoor dat t klaar staat voor de kids thuiskomen uit school, dan is t succesgevoel nog groter:)
    Leuk dat jou meisje zelf n feestmaal uitkoos, dat hoort toch ook bij n verjaardagsfeest!!
    Veel kookplezier en eet smakelijk😍

    Like

  2. Een hartige taart!! Taartbodem bekleden met 7 plakjes bladerdeeg, 125 gr salami aan stukjes daarop, dan 350 gr broccoli aan roosjes, 4 min voorgekookt, wat cherrytomaatjes in halfjes, 4 eieren met wat room geklutst, op smaak peper en zout, als topper bestrooien met geraspte kaas….. 30/40 min in de oven op 225 gr……. lekker met salade!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s