September 2019 in beeld

September was een drukke maand. Net terug van vakantie en gelijk bijna weer naar school voor Isa en natuurlijk Isa’s verjaardag. Wat we dit jaar erg uitgebreid gevierd hebben. De zondag voor haar verjaardag alvast cadeautjes gedaan thuis, omdat ze op haar verjaardag weer de eerste schooldag had. Die combi leek me niet echt handig 🙂

Op haar echte verjaardag dus uitdelen op school uiteraard (34 kindjes!!!), ’s middags taartje eten met papa ook gezellig thuis en ’s avonds naar de pizzeria. Je bent tenslotte maar 1 keer per jaar jarig.

Zondag daarop verjaardag vieren en petit comité met broer, zus en familie. En weer een week later het pronkstuk van het jaar: het kinderpartijtje met vriendinnen van school. 10 meisjes van 8 jaar oud hier thuis voor het bonbons feestje. Wat was het leuk, wat was het gezellig.

Toen het feestgedruis dan eindelijk klaar was, konden de slingers opgeborgen worden, de caravan naar de winterstalling en het gewone leven weer beginnen. En dat is toch elke keer echt wel weer compleet wennen. Wennen aan de wekker, wennen aan dingen moeten, wennen weer aan speelafspraakjes, taxi spelen naar sporttrainingen en op zaterdag langs de lijn staan. En wennen aan het herfstweer.

En vooral dat laatste gaat me niet zo goed af…..ik hou er niet van. Ik wil zon, al is het maar een beetje. In elk jaargetijde graag…..

Toch maar emigreren misschien? 🙂

Hoe was jouw septembermaand?? Ook zo’n moeite om weer in het gareel te raken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s