Top 10 mijn meest gelezen blogs van 2019

Het is weer zo ver, het einde van het jaar nadert. En hoewel dit op persoonlijk vlak een van mijn slechtste jaren ooit is geweest, door het verlies van mijn vader, is het dat op bloggebied niet. Einde van het jaar is het moment voor mij om terug te blikken op weer een jaar bloggen voor mijn persoonlijke blog Love your life.

Ik schreef dit jaar 68 unieke blogs. Blogs die alleen hier te lezen zijn. Ik schrijf zo nu en dan ook voor de Hersenstichting, al is dat al even geleden. Ik schreef dit jaar ook veel voor de Club van moeders met hersenletsel, een site die ik heb opgericht samen met een groepje lotgenoten. En ik ben recentelijk gestart met schrijven voor Love2bemama. Alles op momenten dat ik me goed genoeg voel en ik er tijd voor heb.

Hier op Love your life waren dit mijn meeste gelezen blogs in 2019:

  1. Mijn 7 tips voor het WIA gesprek bij het UWV
  2. Moe zijn met hersenletsel: dit betekent dat!
  3. Makkelijke kerstbuffet gerechten
  4. Naar Utah: Doet ze het of doet ze het niet?
  5. ‘Heb je dan nog steeds last van dat herseninfarct?’ JA!
  6. 10 tips om hittegolf te overleven met hersenletsel
  7. Prikkelarme vakantie plekken NL
  8. WIA gesprek:Voorbeeld dagindeling voor het UWV
  9. Al mijn tips voor prikkelarme vakantieplekken op een rij
  10. Deze 10 dingen leerde ik van 4 jaar leven met hersenletsel

Wat opvalt is dat blogs over de WIA het goed doen, mijn tips voor het WIA gesprek is nog altijd een topper qua bezoekersaantallen. Net als de blogs die echt gaan over mijn ervaringen met betrekking tot leven met hersenletsel. Praktische blogs met vakantie tips zijn ook populair. Wel mooi om te merken, dat de onderwerpen waar ik het liefst over blog, het ook goed doen. Het gaat mij niet om de aantallen bezoekers, maar om de toegevoegde waarde die mijn blogs voor bepaalde mensen kunnen hebben. Ik hoop altijd dat iemand er wat aan heeft. En dat ik door mijn blogs het leven met hersenletsel meer een gezicht kan geven.

Mijn blogs worden niet alleen gelezen door Nederlanders. Ik heb lezers uit heel veel verschillende landen.De top 5 bestaat uit lezers uit Nederland, België, Duitsland, USA en Italie. De functie Google Translate heeft dus toch nut 🙂

In 2020 gaan er wat dingen veranderen op Love your life. Ik ga proberen te werken met een contentkalender, zodat ik wat vaker een bericht kan gaan plaatsen. Ik ga weer werken met een aantal gastbloggers. En ik wil meer winacties gaan doen en challenges gaan houden zoals de lichtpuntjes challenge. Die laatste zal ik dan aankondigen via mijn Facebook pagina.Hou die dus goed in de gaten als je dat leuk lijkt.

Volg je mij al op Instagram?Dat is mijn meest actuele kanaal, waar ik regelmatig een inkijkje in mijn leven met hersenletsel geef.

Wat zou jij in 2020 willen lezen op Love your life? Meer vakantie tips, persoonlijke verhalen over leven met hersenletsel, of moeder zijn, of iets totaal anders? Ik hoor het graag!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s