Mijn meest gelezen blogs van 2020

Het jaar 2020 is natuurlijk het jaar dat niemand ooit zal vergeten door corona. Ook ik schreef erover. Over onze quarantaine, hoe wij het deden en nog veel meer. Gelukkig had ik ook nog andere inspiratie 😂. Helaas niet meer tijd. Had me voorgenomen om meer te gaan schrijven maar de weken vliegen voorbij. Maar het is zoals het is.

Het komende jaar ga ik alleen nog schrijven voor Loveyourlife, met af en toe een uitstapje naar een andere site wellicht, zoals de Hersenstichting. Maar niet structureel, heb er gewoon geen tijd voor. Ik ga vooral mijn eigen projecten doen, zoals het schrijven van mijn boek en het plannen van onze verhuizing!

Mijn 10 meest gelezen blogs van dit jaar:

Internationale lezers

Ik vind het zo opmerkelijk dat ik lezers heb van over de hele wereld. Uiteraard staat Nederland op de eerste plaats, gevolgd door België, maar daarna staat de Verenigde Staten op een goede 3e plaats. Nu ken ik wel wat mensen daar, maar of zij nou degene zijn die mijn blogs lezen? Moeten meer mensen zijn. De Google translatie functie is dus wederom een nuttige tool.

Love your life in 2021

Misschien was het je al opgevallen, misschien ook niet. Ik heb de menubalk wat aangepast hier op Love your life. Dat betekent dat er wat dingen gaan veranderen. Uiteraard blijf ik blogs schrijven, maar ik ben ook bezig met het schrijven van een boek. Verder wil ik in het nieuwe jaar gaan werken met inspiratie shots. Een tweemaandelijkse e-mail / bericht boordevol inspiratie van mij. En dit kan van alles zijn. Mijn favoriete boek, rust in je hoofd tips, bijzonder prikkelarm plekje in Nederland, een slow living tip.

Mijn boek gaat over mijn zoektocht naar een nieuwe balans, over de afgelopen 5 jaar. Een verhaal met ups en downs. Eerlijk, vol met persoonlijke tips, geschreven zoals ik ben. Met een vleugje humor en altijd positief. Een boek om anderen te inspireren.

Ik kijk ook nog op welke manier ik jullie het lieft mee wil laten kijken in mijn leven. Via mijn fotodagboek hier of alleen nog via Instagram. Het geven van een insta cursus staat ook nog op mijn verlanglijstje, maar ik kan niet alles tegelijk. Bovendien ga ik privé ook hectische maanden tegemoet, dus ik doe alles gefaseerd. Uiteraard hou ik je op de hoogte van mijn plannen en de ontwikkelingen van Love your life.

Dank lieve volgers!

Dank voor het lezen van mijn blogs lieve volgers! Ik vind het onwijs gaaf om te merken dat jullie de blogs met zoveel enthousiasme lezen en contact met jullie is waar ik het voor doe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s