Persoonlijke update

Het is wel eens tijd voor een blog met een persoonlijke update. Ik kom de laatste tijd, eigenlijk al wat langer niet zo erg meer toe aan bloggen. Daar is natuurlijk een reden voor. En misschien wel meerdere.

Te druk is de meest simpele en voor de hand liggende reden. Cliche maar ook heel erg waar. En waarmee vraag je je misschien af? Mijn trouwe volgers weten dat ik verhuisd ben een paar maanden geleden. En verhuizen kan ik je zeggen, gaat niet vanzelf. Inmiddels wonen we hier alweer 4 maanden, een tijdelijke huurwoning. We hebben net de zomervakantie achter de rug waarin we de helft op vakantie waren, de andere helft bezig met voorbereiden of opruimen van vakantiewas, meuk etc. En Isa is net jarig geweest wat een kinderpartijtje inhoudt en eindelijk weer een verjaardag vieren met familie!

Dus de afgelopen maanden had ik veel aan mijn hoofd. En dat is helaas niet voorbij. Nu moeten we met volle vaart verder met de voorbereidingen voor het nieuwe huis, waar we hopelijk over 3 a 4 maanden de sleutels van krijgen. Wat natuurlijk casco wordt opgeleverd en dus van onder tot boven ingericht moet worden. een mega klus. Gelukkig heb ik een heel handige man die in de bouw mega grote projecten plant en zorgt dat die gerealiseerd worden, dus die draait zijn hand niet om voor een huis :-). Maar het gaat ons de komende maanden zeker weer goed bezig houden, net als verhuizing 2.

Plannen Love your life

Plannen die heb ik altijd. Stil zitten of stil staan is niets voor mij. Ik wil door met Love your life. De blog gaat wel wel veranderen inhoudelijk. Ook ga ik wat veranderen in mijn social media. Ik ga me alleen nog richten op Instagram.

Ik heb plannen om een podcast (serie) op te gaan nemen, maar daar moet ik echt even wat tijd voor hebben om op te starten.

Verder ben ik begonnen aan 2 boeken die ik waarschijnlijk als e-boeken ga aanbieden. Een boek echt over mijn eigen journey, mijn leven met hersenletsel. En een ander boek vol met inspirerende vrouwen die ook op een keerpunt in hun leven hebben gestaan en hoe ze daar sterker uit zijn gekomen. Ik wil heel graag met mijn ervaringen andere vrouwen verder helpen. Inspireren. Als ik eenmaal in een goede flow zit, kan het snel gaan met zo’n boek. Ik hou jullie op de hoogte.

En tot slot droom ik ervan echt iets fysieks te organiseren voor vrouwen met een energiebeperking. Een soort retrait, even een oplaadmoment voor vrouwen met NAH. Komt er ook zeker, maar heeft even tijd nodig.

Dus welke kant ik met de blog op ga, weet ik nog niet exact. Dat ga ik de komende weken uitwerken. Ik ga eerst weer eens proberen wat actiever te worden. Misschien weer eens een challenge te starten voor en met jullie?

Hoe gaat het met mij persoonlijk?

Meestal wel goed. Zoals ik laatst al schreef in een blog, kan ik beter omgaan met overprikkeling en denk ik dat ik steeds meer ruimte krijg in mijn hoofd. Ruimte om weer wat voor mezelf te doen, ik merk dat ik daar ook behoefte aan heb. Niet alleen bezig zijn met moeder zijn en zorgen voor, maar ook mijn eigen ding heb, Binnen mijn mogelijkheden natuurlijk. Dat blijft natuurlijk altijd het lastige. Ik wil altijd meer dan ik kan…

Plannen genoeg, dromen genoeg, tijd te weinig, altijd.

Maar ik probeer zoveel mogelijk die dromen gewoon te realiseren waar het kan. Onze gezamenlijke droom van nieuw huis gaat ove paar maanden gerealiseerd worden. Can’t wait! Dan verder met het volgende droomproject….ik verklap vast een klein stukje: het heeft te maken met vrijheid….wie het weet mag het zeggen…..😂

Vertel, hoe gaat het met jou en wat is jouw droom???

Een gedachte over “Persoonlijke update

  1. Ik heb 3 hersensinfart achter de rug 2017. Ik heb nog steeds veel moeite mee acceptatie is er nog lang niet. Ik werk 3x9uur bij IND voorheen DJI. Ik ben blij dat weer kan werken. Maar het organiseren van dingen ervaar ik nog steeds als een Mount Everist voor me. Mijn huishouden heb ik nog niet onder de knie lukt me gewoon ik niet. Nog steeds ben ik snel overprikkeld. Ik wil niet te negatief zijn ik heb een lieve man en een lieve zoon van bijna 13… Maar voor mij is het nog steeds iedere dag een gevecht.
    Ik lees je blog nog altijd met plezier. Succes met al je mooie plannen en bedankt met delen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s