Mijn jaar 2021

Het is weer tijd voor de eindejaarsblog. Het is ook altijd een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Cliché ook. Maar zijn niet alle clichés meestal ook waar?

Rode draad

2021 was voor mij het jaar van de verhuizing. Dat gaat als een rode draad door het jaar heen. Ons huis is eind 2020 verkocht, en we zijn in mei verhuisd naar een tijdelijke woning. Inmiddels hebben we sinds een week de sleutel van onze nieuwe woning en gaat het klussen echt beginnen. Maar al die maanden hiervoor, zijn we bezig geweest met de komende verhuizing en het inrichten van onze nieuwe woning. Daar komt ontzettend veel bij kijken. Heel leuk om mee bezig te zijn, maar het kost gewoon heel veel tijd.

Tijd tekort

Dat heeft er ook voor gezorgd dat ik bijvoorbeeld voor bloggen niet heel veel tijd heb gehad. Je kunt je tijd natuurlijk maar één keer indelen. Ik ben ook heel veel bezig geweest met thuisonderwijs voor Isa. Nu doet zij wel heel erg veel zelf en is gewoon ook heel zelfstandig, maar of ze op school zit of thuis is, is natuurlijk een wereld van verschil.

Vakanties in Nederland

Het was ook het jaar van weekendjes weg en vakanties ‘alleen’ in Nederland en helaas niet in het buitenland. Van het slechte weer in de zomer tijdens onze kampeertrip in Drenthe. Het heerlijke Zwier weekend met goede vriendin, de get togethers met familie en het veel gedwongen thuis zijn.

Heeft dat rust gegeven? Nee, totaal niet. De onzekere tijden, het continue switchen tussen wel of geen school, wel of geen quarantaine en noem maar op, zorgt voor onrust en dat kost energie.

Nog 3 maanden hectische tijden hier om ons huis klaar te maken. Eind maart dus verhuizing 2! Daar kijken we heel erg naar uit.

Vooruitblik 2022

En dan is het straks 2022. In een flits. Voor Love your life betekent dat een wat aangepaste opzet met meer focus op mindset, zorgen voor jezelf en slow living. Ik wil gaan werken met vaste dagen voor publiceren blogs, duidelijke social media strategie (less is more) en verder gaan met mijn boek en podcasts.

Kortom, plannen genoeg! Voor nu tijd om een paar dagen in mijn cocon te kruipen zodat ik straks met een schone lei en opgeruimd hoofd het nieuwe jaar in kan.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en zie je heel graag terug in het nieuwe jaar!!!

Happy 2022 !

2 gedachten over “Mijn jaar 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s