Love your life is vernieuwd!

Eindelijk is het moment daar: Love your life is vernieuwd!

Waarom?

Omdat ik in 7 jaar tijd verder ben gegaan met mijn leven en me simpelweg met andere dingen bezig hou dan in het begin van deze blog. Het leven met hersenletsel zal er altijd zijn, maar is minder overheersend. Ik ben niet meer elke dag bezig met het hebben van NAH. Het is meer leven inmiddels dan overleven. Uiteraard wel binnen mijn grenzen en ik kan echt niet alles wat ik zou willen. Maar ik doe mijn best en focus op dat wat WEL kan!

Wat ga je hier vanaf nu vinden?

* Persoonlijke blogs over wat mij bezighoudt en waar ik in mijn leven nu tegenaan loop.

* Blogs over het moederschap: van inmiddels een prachtige puber. Niet altijd de makkelijkste combi met NAH.

* Leven met NAH: komt uiteraard voorbij. Zo positief mogelijk, op een manier dat jij er iets aan zou kunnen hebben. Geen geklaag dus.

* Zingeving; daar ben ik altijd mee bezig en naar op zoek. Op het moment vind ik dat door mijn project Platform NAH. Voelt als een soort werk, paar uur per week. Afhankelijk van hoe ik me voel en hoe druk mijn week verder is. Ik vind het heel fijn om iets voor lotgenoten te doen. Geeft je energie.

* Rust in mijn hoofd: dat is en blijft toch wel een centraal thema. Hoe houd ik dat beschadigde brein in bedwang? 🙂 Hoe zorg ik dat ik zo min mogelijk last heb van brainfog, vol hoofd, hoofdpijn en andere fratsen. Hoe kom ik weer in balans na overbelasting. Al dat soort dingen zijn aan de orde van de dag, ook voor mij. Dus daar zal ik over blijven delen hier.

* Reizen / vakanties: mijn lust en mijn leven. Ik ben altijd veel op vakantie en op reis gegaan. Ik hield er van, stedentripje hier, lekkere vakantie in voor-en najaar en het liefst nog op reis naar een onbekend ver land. Met dat laatste was ik nog lang niet klaar eigenlijk. Maar inmiddels is mijn leven dusdanig veranderd dat dat reizen en ook vakantie houden anders is geworden. Nu hebben we inmiddels ook een lieve harige vriend die het allerliefste bij ons is, dus dat maakt ook alles anders. We zijn nu op zoek naar een nieuwe manier van vakantie vieren en op reis / op avontuur gaan. Heel binnenkort vertel ik daar meer over.

Nieuw: de Hersenletsel podcast

Ik heb besloten dat ik het gewoon ga doen! De podcast gaat er komen. Mijn eigenlijke plan was om een boek te schrijven over mijn leven met hersenletsel, maar dat is zo’n groot project dat ik daar niet genoeg aan toe kom. Ben er wel mee begonnen en sluit niet uit dat ik het ooit afmaakt maar ik denk dat een podcast veel toegankelijker is voor veel mensen met hersenletsel. Korte, rustige afleveringen over mijn ervaringen en her en der wellicht wat interviews met anderen. Ik hou het zo simpel mogelijk, spreek de podcast gewoon in op mijn telefoon en bewerk ze niet. Puur en eerlijk dus. Ik ga de komende weken het plannetje uitwerken en een aantal afleveringen opnemen. Zodra die klaar zijn zet ik ze online en ben ik heel benieuwd wat jij ervan gaat vinden!

Samenvattend

Nieuw jaar betekent voor mij nieuw plan om mijn dagen te besteden. Ik ga door met Love your life, ga weer proberen een soort vast ritme te vinden om hier te bloggen. Daarnaast ben ik druk met Platform NAH, samen met het team waarmee we dat doen. Gaat heel goed en is super leuk om te doen, juist omdat het met lotgenoten is en we elkaar zo goed begrijpen. En nieuw is dus de Podcast die ik ga starten. Heerlijk, ik krijg er energie van om met iets nieuws te starten. En dit alles natuurlijk binnen de kaders van mijn kunnen. Dat betekent in mijn geval een klein aantal uur per week dat ik me met dit soort dingen bezig kan houden. Naast uiteraard gewoon het reilen en zeilen thuis en voldoen rust pakken om dit te kunnen doen, De ene week ben ik wat meer ermee bezig dan de andere. Dat is inherent aan het leven met hersenletsel. Maar dat is ook ok. Ik hoef niemand verantwoording af te leggen en kan het doen op momenten dat ik me goed voel.

Nou jullie zijn weer helemaal bijgepraat.

Wat vinden jullie van de nieuwe look en feel van de website?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s