NAH retreat voor vrouwen

Heeft de titel van deze blog je getriggerd? Lees dan gauw verder! De tekst komt van een blog van Platform NAH, maar omdat niet al mijn volgers dat al kennen, publiceer ik het ook even hier.

Ik ben al heel lang van plan om een speciaal retreat te organiseren voor vrouwen met NAH. Een ambitieus plan, maar niet onmogelijk. Op dit moment ben ik aan het onderzoeken met verschillende locaties wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard rekening houdend met de vereisten waar zo’n locatie aan moet voldoen voor een groep vrouwen met NAH.

Wat houdt de NAH retreat in?

De retreat is gericht op vrouwen en bedoeld om te ontspannen en te relaxen in een veilige, rustige omgeving, midden in de natuur. Je kunt tijdens dit retreat doen wat jij wilt. We organiseren een aantal activiteiten zoals bijvoorbeeld slow yoga, een stiltewandeling of mindwalk sessie en je wordt volledig ontzorgd. Er wordt heerlijk en gezond voor je gekookt. Alleen dat laatste is al heel erg fijn. Je kunt op die manier optimaal ontspannen en genieten. 

En juist omdat je met vrouwen bent die ook allemaal NAH hebben, begrijpen we elkaar als geen ander. 

Tijdens de retreat heb je altijd een eigen plek om je terug te trekken, als je dat nodig hebt of als je dat gewoon fijner vindt. Meedoen aan de activiteiten is nooit een verplichting, het is ten slotte jouw retreat. 

Uitwerking van het definitieve programma volgt nog. Uiteraard kan hier ook nog enige afstemming in plaats vinden tussen de deelnemers!

Wat, waar en hoe?

Daar werk ik achter de schermen hard aan. Verwachting is dat het retreat na de zomervakantie plaats zal kunnen gaan vinden. Ik denk in eerste instantie aan een kleine groep van 8 a 10 vrouwen en qua locatie ergens in midden Nederland. Ik probeer de kosten zo laag mogelijk te houden, maar wil wel ook een comfortabele retreat kunnen bieden.

Lijkt het je leuk?

Heb je na het lezen hiervan zoiets van, ja, dat wil ik! Schrijf je in op de interesselijst en je blijft op de hoogte en krijgt ook als eerste de mogelijkheid om je aan te melden. Aanmelden voor de interesselijst is geheel vrijblijvend uiteraard en je zit nergens aan vast. 

Aanmelding interesselijst

Je kunt je aanmelden voor de interesselijst door een mail te sturen naar platformnah@gmail.com onder vermelding van Retreat.

Zodra er meer bekend is, ontvang je dan een mail. Heb je nu al vragen, dan kun je die stellen via platformnah@gmail.com.

Een gedachte over “NAH retreat voor vrouwen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s