In de media

test

Behalve voor Love your life, schrijf ik ook geregeld voor andere media. Je kunt me volgen op de volgende sites:

Hersenstichting

Je kunt mijn blogs hier vinden.

Verder met Hersenletsel

Je kunt mijn blogs vinden door te zoeken op Kesty.

Club van Moeders met Hersenletsel

Je kunt mijn blogs voor de club vanaf 2020 alleen nog vinden op de Facebook pagina van de Club.

Hier vind je allerlei blogs van moeders die ook hersenletsel hebben opgelopen. Een site voor en door ervaringsdeskundigen. Met een breed scala aan onderwerpen. Neem er zeker even een kijkje.

Vind je het leuk als ik ook voor jouw site een keer iets schrijf? Dat doe ik graag. Het moet wel een link hebben met mijn leven als moeder en/of hersenletsel cq energiebeperking. En er moet geen of geen strakke deadline voor gelden. Omdat ik schrijf als ik me goed voel en dat wisselt per dag.