Home

Welkom!

Love your life is een persoonlijke inspiratie blog boordevol informatie over leven met hersenletsel, als moeder zijnde maar vooral als vrouw en mens zijnde.

Ik neem je mee en laat je zien dat je met een positieve instelling ver kunt komen.

Mijn motto is: “Het leven is niet wat je overkomt, maar hoe je ermee omgaat”.

Mijn laatste blogs:

Wil je mij volgen? Laat je e-mail adres dan hier achter.

Over mij

Ik ben Kesty, 40 +, levensgenieter pur sang, moeder van Isa (2011), hondenmama van Boris (2019)en blogger die leeft met hersenletsel (NAH) sinds 2015.

Voor 2015 was ik projectmanager marketing & communicatie. Nu ben ik vooral druk met mijn belangrijkste job als pubermoeder, hondenbaasje en bijbaantje als huismanager. Ik deel graag mijn ervaringen hier met je op de blog. Ik schrijf over het moederschap, mijn leven met NAH, reizen, mindset en nog veel meer.

Je kunt me ook volgen op Instagram.

Volg mij ook op Instagram

%d bloggers liken dit: