Over Love your life

VOOR WIE IS LOVE YOUR LIFE BEDOELD?

Love your life is een inspiratie blog voor mensen die ondanks hun ziekte of beperking waarmee ze geconfronteerd zijn, toch alles uit het leven willen halen. Dit kunnen mensen zijn die ook hersenletsel hebben, maar ook mensen met bijvoorbeeld MS, chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie, burn-out (of herstellende van) of andere chronische ziekten.

Met als overkoepelende kenmerk: een energiebeperking hebben in je dagelijks leven en/of arbeidsongeschikt zijn.

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

Ik wil met deze site vooral inspireren en laten zien dat je met een positieve instelling heel ver kunt komen. Ook als je een beperking hebt. Wat de reden van je beperking ook is. Ik hoor namelijk zoveel overkoepelende symptomen bij verschillende ziektes en zelfs bij mensen met een burn out. Dat ik denk dat meer mensen iets kunnen hebben aan het lezen van mijn ervaringen. En andersom, ik iets kan hebben aan reacties op mijn blogs van mijn lezers.

Wat kan ik je bieden?

Ik kan je helpen door mijn eigen ervaringen over leven met hersenletsel, met je te delen. Mijn ervaringen op het gebied van leven met een energiebeperking, het continue zoeken naar de juiste balans. Het moeder zijn met hersenletsel, hoe ervaar ik dat? Waar loop ik tegenaan bij vriendschappen? Hoe anders is het leven met hersenletsel ten opzichte van mijn leven ervoor?  En hoe ga ik daarmee om? Wat zijn fijne dingen om te doen sinds mijn hersenletsel? Hoe vul ik mijn dagen nu ik niet meer kan werken? Wat geeft mijn hoofd rust? En hoe geniet ik van de dagelijkse dingen?

Ik hoop je te kunnen helpen door je mee te laten kijken in mijn leven.

Ik ben ervan overtuigd dat het leven niet is wat je overkomt, maar hoe je ermee omgaat! Dat is een keuze.

Hier op Love your life deel ik graag met je hoe ik dat doe.

Veel leesplezier!