Love your life

Mama | Hersenletsel | Energiebeperking | Levensgenieter

Over Love your life

Doelgroep Love your life

Love your life is een persoonlijke blog voor mensen die ondanks hun ziekte of beperking waarmee ze geconfronteerd zijn, toch alles uit het leven willen halen. Dit kunnen mensen zijn die ook hersenletsel hebben, maar ook mensen met bijvoorbeeld MS, chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie, burn-out (of herstellende van) of andere chronische ziekten.

Met als overkoepelende kenmerk: een energiebeperking hebben in je dagelijks leven en/of arbeidsongeschikt zijn.

Doel van deze site

Ik wil met deze site vooral inspireren en laten zien dat je met een positieve instelling heel ver kunt komen. Ook als je een beperking hebt. Ik schrijf hier over mijn eigen ervaringen met het leven met hersenletsel. Over de mogelijke momenten en aspecten hiervan, maar ook vooral over al het moois in mijn leven.  Ik  laat je meekijken in mijn leven met elke maand een fotodagboek, geef je tips om fijn op vakantie te gaan en tips en tricks over leven met hersenletsel en nog veel meer.

Ik ben ervan overtuigd dat het leven niet is wat je overkomt, maar hoe je ermee omgaat! Dat is een keuze.

Hier op Love your life deel ik graag met je hoe ik dat doe.

Veel leesplezier!

 

 

 

%d bloggers liken dit: