Over lotgenoten

lotgenoten1

Hier vind je een aantal interessante links naar blogs van lotgenoten. Ter inspiratie, om van te leren en gewoon leuk om te lezen.

Je bent dus zeker niet alleen als je hersenletsel hebt of een andere chronische aandoening waardoor je leeft met een energiebeperking.

Laat je verrassen door hun verhaal en lees gezellig mee.

Mijn hersenspinsels – Jeannette Rijpstra

Jeannette schrijft over haar leven met hersenletsel en haar gezinnetje met man en dochter Lina. Ze schrijft ook mooie gedichten!

Mijn chaos – Yvonne Sas

Yvonne schrijft ook over haar leven met hersenletsel en haar gezin met maar liefst 4 kinderen, waarvan 2 pubers en 2 kleine kinderen.

Lifesabout – Geertje Boekhouder

Ik volg Geertje al heel lang. Ze heeft geen hersenletsel maar wel heel veel meegemaakt en leeft met een energiebeperking door problemen met haar hart. Ik vind haar site heel inspirerend. Ze deelt heel veel over haar dagelijks leven met man, dochter Sarah en hond Pip.

Club van Moeders met Hersenletsel

Een site die ikzelf heb opgezet met een aantal mede bloggers. Allemaal ervaringsdeskundigen op het gebied van hersenletsel. Allemaal moeders. Inmiddels bevindt de club zich als community op Facebook, als besloten groep met ruim 200 vrouwen.