Over mij

Ik ben Kesty, 48 jaar en moeder van Isa van bijna 11 jaar. Ik woon samen in een dorpje 23 km onder Amsterdam en ben ervaringsdeskundige op het gebied van een CVA. In mijn geval was dit een herseninfarct in 2015.

In deze blog schrijf ik over mijn leven sinds die tijd. De zoektocht naar een nieuwe balans. Maar ik wil ook meer bekendheid geven aan de onzichtbare restverschijnselen van NAH (niet aangeboren hersenletsel) en het effect dat dit heeft op je leven.

Schrijven is altijd mijn hobby en uitlaatklep geweest. Als meisje schreef ik al in dagboeken en had ontelbaar veel penvrienden. Later werd schrijven mijn beroep als marketing -en communicatie adviseur. Nu werken niet meer lukt, leef ik me in deze blog uit op momenten dat ik me goed voel.

En nee, ik ga niet alleen maar schrijven over NAH, ik ben immers zoveel meer dan dat. Ik ga schrijven over alles wat mij bezig houdt, hoe ik geniet van alle mooie momenten, hoe ik echt probeer te leven met de dag, waar ik energie uithaal, tips en tricks over leven met NAH en moeder zijn in zijn algemeenheid. De wonders of life zeg maar.

Mijn motto is: Love your life!

Lees je mee?

liefs Kesty