Mijn week in beeld week 32

Een heerlijke laatste vakantieweek waarin papa ook nog vrij is. Isa vindt het heel gezellig dat we dan met zijn drietjes thuis zijn. Begin van de week een mooie dag, dus lekker wezen varen met onze sloep op de Vinkeveense Plassen. Instant vakantiegevoel, heerlijk!

Paar dagen later vertrokken voor weekendje weg met zijn 5-en. Isa door het dolle heen. Wat is ze dan toch blij als ze met broer en zus op pad is. Was geslaagd weekendje weg. Gelukkig viel het weer nog alles mee ondanks de voorspellingen. Weekend eigenlijk te kort. Voor herhaling vatbaar zeiden we tegen elkaar. Fijne afsluiting van de vakantie.

De echt laatste week schoolvakantie gevuld met kermis in het dorp, logeerpartij voor Isa bij oma en opa en rustig weekendje, alle vakantiespullen opruimen en klaarmaken voor school. Maandag is het weer zo ver, back to school! Start groep 3 😁

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s