Mijn week in beeld week 51/52

De laatste weken van het jaar. Dat betekent kerstdiner op school voor Isa. Met heel mooi haar en glitter outfit natuurlijk. Girls will be girls natuurlijk.

De eerste dag van de vakantie gingen we op pad voor een lang weekend naar een Bollo park. Toch een leuk kerstgeschenk van de baas niet waar! We zijn daar tot tweede kerstdag geweest. Helaas niet zo mooi weer. Veel wind en daardoor dus ook koud. Maar we hadden een fijn huisje met open haard, sauna, whirlpool en zonnebank dus we hebben ons prima vermaakt.

Isa heeft veel gezwommen met papa (lekker zonder bandjes), geknutseld in de Bollo club, meegedaan aan een lampionnenoptocht, gespeeld in de indoor speeltuin en op het Avontureneiland, marshmallows gesmolten boven een kampvuurtje en airhockey gespeeld 😉.

Zoo Bizar, de kleinste dierentuin van Nederland was geen succes. Eng, eng en nog eens eng vond ze dat. Allemaal aparte dieren die je van dichtbij kunt bekijken en vasthouden. Slangen, naaktrat en vogelspin kwamen voorbij. Nou geef ons maar Artis….we waren snel buiten weer 😉.

Toch wel pittig zo’n weekend weg voor mij, had er wel een afknapper van. Oud en nieuw rustig thuis gevierd en nu aan het bijkomen en bijslapen van die drukke decembermaand. Het is gelukkig weer januari.

Happy New Year allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s