Oktober in beeld

Het is gedaan met de zomermaanden. Nu echt. Toch was oktober een maand waar we ook niet echt mochten klagen. In de herfstvakantie toch best ok weer. Last minute nog besloten een weekendje weg te gaan met zijn drieën naar het Veluwemeer. Wat is het daar mooi zeg. Heerlijk in het zonnetje op het terras kunnen zitten, terwijl Isa zich vermaakte met een net gemaakt vriendinnetje op het springkussen en in de speeltuin.

Het verbaast me soms hoe snel ze contact maakt. Komt misschien ook omdat ze natuurlijk vaak alleen mee is met ons. We lopen een zwembad in, je legt je handdoek op een bedje neer en zij is al aan het kletsen met een nieuwe vriendin bij de glijbaan en vervolgens het zwembad niet uit te slaan. Tegenwoordig kunnen we ook wat meer ontspannen zelf, omdat ze inmiddels A,B en C diploma heeft. Heerlijk.

Dolfinarium was helemaal geweldig. Ze was daar nog nooit geweest, vond het prachtig, ook de shows. Was alleen erg druk, maar goed, daar had alleen ik last van.

Verder kreeg Isa van opa nog zijn oude gitaar. Een nieuwe hobby is geboren, of de nieuwe Ilse de Lange? Haha. Herfstvakantie ook nog gezellig met papa naar de bioscoop en later die maand naar Madame Tussauds, samen met zus en papa. Isa kon haar lol niet op.

Deze november maand proberen we maar eens even wat rustiger aan te doen. Tuinen winterklaar maken, huis lekker opgeruimd houden, ik ben weer lekker regelmatig aan het bewegen en probeer zo min mogelijk over grenzen te gaan….altijd een uitdaging.

Have a nice november allemaal!

Een gedachte over “Oktober in beeld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s