Oktober/november 2019 in beeld

Een beetje laat, maar dan toch nog een overzicht van mijn maanden oktober / november van dit jaar. Zoals ik vorige keer al schreef, ga ik door een moeilijke tijd. De wereld stond lange tijd stil, inmiddels gaan we door, omdat het moet. Omdat ik een kind heb dat naar school moet, net als mijn zus 2 jongens heeft. En omdat je van simpelweg in je bed blijven liggen, je echt niet beter gaat voelen. 

Maar echt veel hebben we niet gedaan. Daarom een combi overzicht van oktober en november. De crematie was natuurlijk een groot ding in oktober en ook de hele afwikkeling van alle administratieve rompslomp was en is een enorme kluif. Ongelooflijk hoe lang je daarmee bezig bent. Maar we hebben het goed gedaan denk ik en het einde is in zicht. Pa zou trots op ons zijn! Verder was het weer tijd voor de jaarlijkse schoolfoto. Isa staat er prachtig op, met haar wisselbakkie 🙂

En toen was daar eind november ook nog ons nieuwe gezinslid: Boris. Een super lief knuffelhondje. Een Australian labradoodle. Het was nog even spannend om te kijken of we niet allergisch reageren, maar het lijkt gelukkig goed te gaan. En wat zijn we blij met hem. het is zo’n leuk hondje, hij groeit als kool. En alhoewel de eerste tijd pittig was, gaat het steeds beter. Dus de afgelopen tijd was vooral ik druk met hem overdag, met liefde. 

En toen was het voor we het wisten alweer december. Vanavond het kerstdiner op school voor Isa. Zaterdag beginnen we met een kerstbrunch met de tienerkids van Maarten, dinsdag een kerstborrel met mijn schoonfamilie, eerste kerstdag ouderwets gourmetten met mijn moeder hier thuis. Tweede kerstdag eten bij mijn zus met de hele familie. En vrijdag na kerst nog een keer kerstborrelen met de schoonfamilie, inclusief alle kids. Nou dat lijkt me wel genoeg voor 1 kerst toch> 🙂

En dan maandag, vlak voor Oud & Nieuw vertrekken we naar een vuurwerkvrij park in Noord-Holland. Kan niet wachten. Even midweek ontspannen en bijkomen. Ik heb er zin in!

Hoe zien jouw feestdagen eruit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s